Tillverkning av motorsportdelar

Vi meddelar stolt att våra produkter är designade, utvecklade och tillverkade i vår verkstad i Vårgårda – Sverige. Så har vi gjort det sedan vi startade 2008, och det är så vi planerar att fortsätta göra det.

 

Vi tar inga genvägar, detta för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga kvalitet, funktion och finish varje dag, år efter år för alla våra kunder över hela världen.

 

Vi tar ständigt fram nya produkter där efterfrågan finns. Eller så utvecklar vi förbättrade produkter där det som redan finns på marknaden är undermåligt eller saknar tillräcklig funktion.

VÅRA FÖRDELAR

Vi levererar beprövade lösningar, inte bara detaljer
Vi har 18 års erfarenhet av modifiering och konstruktion inom motorsport och tillverkning, vilket återspeglas i resultatet av dem produkter vi erbjuder.
Flexibla och snabba
Vi är ett litet växande företag som samarbetar med flera återförsäljare och tittar ständigt på nya produkter som kanske inte ens finns på marknaden än.
Kvalité och smarta lösningar
Vi jobbar ständigt för genomtänkta produkter med hög kvalité. Vi värderar design och tillförlitlighet.
Sugen på att sälja våra produkter?

Idag har Andersson Steel & Speed många nischade produkter och vi är särskilt kända för den stora bredd vi har inom special motorfästen.

 

Men vi strävar efter att expandera och utveckla nya marknader, därför bjuder vi in ​​nya återförsäljare, representanter och partners att samarbeta med.

 

Våra produkter är exklusiva och ofta unika. Efterfrågan på dem växer stadigt.

Genom att fortsätta surfa på vår hemsida godkänner du vår integritetspolicy OKEJ